Maak kans op 1 jaar gratis energie t.w.v. € 1.800,-

  • Deelname mogelijk voor alle inwoners van Eindhoven Centrum
  • Dubbele winkans voor klanten van E.ON
  • Prijzenpakket met vele mooie prijzen

Doe mee aan de winactie

Deelname aan de winactie is mogelijk voor alle inwoners van Eindhoven. Om kans te maken op de prijzen vult u uw postcode, huisnummer en e-mailadres in. Door mee te doen aan de winactie accepteert u de algemene spelvoorwaarden.

Joost werkt 6 jaar bij E.ON

Toen ik 13 jaar geleden in het centrum van Eindhoven ging wonen, trok met name de levendigheid in het centrum me erg aan. Mijn eerste woning was op het Stratumseind. Inmiddels ben ik een keer binnen het centrum verhuisd en ik woon hier nog steeds met veel plezier. Nu ben ik op zoek naar een betaalbare woning in het centrum van Eindhoven met een tuin, maar helaas is die lastig te vinden. Voordeel is dan weer dat het Stadswandelpark erg dichtbij is.

In het centrum van Eindhoven is altijd voldoende te doen. Restaurant Welp, café The Little One en woonwinkel Homestock zijn slechts enkele voorbeelden van de vele leuke plekken in het centrum van Eindhoven.

1.000
klanten in Centrum
gingen u voor

Eindhoven Centrum

Het centrum is het kleinste stadsdeel en grenst als enige stadsdeel aan alle andere stadsdelen.

1 op de 4 huishoudens in het centrum is klant bij E.ON. De oppervlakte van het centrum is 2,66 km2 en het heeft 4.188 woningen met 6.851 bewoners.

Kies nu voor energie van E.ON met een welkomstpremie van 040 euro

Al 39.000 huishoudens in Eindhoven gingen u voor!

Wijkweetjes

Dit is te vergelijken met het gemiddelde verbruik van 250.000 LED-lampen per jaar. Als je deze LED-lampen allemaal achter elkaar legt hebt je een lengte die vergelijkbaar is met 200 keer de hoogte van de Admirant.