Maak kans op 1 jaar gratis energie t.w.v. € 1.800,-

  • Deelname mogelijk voor alle inwoners van Gestel
  • Dubbele winkans voor klanten van E.ON
  • Prijzenpakket met vele mooie prijzen

Doe mee aan de winactie

Deelname aan de winactie is mogelijk voor alle inwoners van Eindhoven. Om kans te maken op de prijzen vult u uw postcode, huisnummer en e-mailadres in. Door mee te doen aan de winactie accepteert u de algemene spelvoorwaarden.

Jacobi werkt bijna 12 jaar bij E.ON

Toen ik bijna 20 jaar geleden in Gestel ging wonen vond ik de nabijheid van zowel het natuurgebied de Genneper Parken als het centrum erg fijn. Mijn eerste woning was een studentenwoning, Inmiddels ben ik twee keer binnen de wijk verhuisd en woon ik nu met veel plezier in een mooie jaren '30 woning. Helaas wel in een vrij drukke straat met auto's die regelmatig te hard rijden, maar dat zul je overal wel hebben en dit neem ik graag op de koop toe.

In Gestel is alles op loopafstand. Leuke winkeltjes, bakker, slager en groenteboer zitten om de hoek. Het Gestels Hoogtij is een jaarlijks evenement waarbij je een kijkje kunt nemen bij de vele kunstenaars die in de wijk wonen.

5.000
klanten in Gestel
gingen u voor

Gestel

Gestel is 9,54 km2 groot en heeft 13.163 woningen met 27.622 bewoners.

1 op de 3 huishoudens in Gestel is klant bij E.ON.

Kies nu voor energie van E.ON met een welkomstpremie van 040 euro

Al 39.000 huishoudens in Eindhoven gingen u voor!

Wijkweetjes

Dit is te vergelijken met het gemiddelde verbruik van bijna 1,5 miljoen LED-lampen per jaar. Als je deze LED-lampen allemaal achter elkaar legt heb je een lengte die vergelijkbaar is met ruim 50 keer de lengte van de Hoogstraat.