Maak kans op 1 jaar gratis energie t.w.v. € 1.800,-

  • Deelname mogelijk voor alle inwoners van Strijp
  • Dubbele winkans voor klanten van E.ON
  • Prijzenpakket met vele mooie prijzen

Doe mee aan de winactie

Deelname aan de winactie is mogelijk voor alle inwoners van Eindhoven. Om kans te maken op de prijzen vult u uw postcode, huisnummer en e-mailadres in. Door mee te doen aan de winactie accepteert u de algemene spelvoorwaarden.

Willem werkt 2 jaar bij E.ON

Ik woon nu vier jaar in Strijp en vooral het dorpse karakter van de wijk vind ik erg fijn. Maar tegelijkertijd ligt Strijp erg dicht bij het centrum van Eindhoven. Voor mij een ideale combinatie. Weliswaar wordt er momenteel veel ver- en gebouwd, maar dit komt de wijk alleen maar ten goede.

Strijp is een gezellige en creatieve wijk. Steeds meer winkels vestigen zich hier en daarnaast is er een grote diversiteit aan horecagelegenheden. Voor ieder wat wils! En natuurlijk ligt ook het kantoor van E.ON in Strijp, dus voor mij erg weinig woon-werkverkeer.

4.600
klanten in Strijp
gingen u voor

Strijp

Strijp is met 28,8 km2 het grootste stadsdeel van Eindhoven. Vroeger was hier met name veel industrie te vinden. Er staan 15.015 woningen en heeft 32.493 inwoners.

1 op de 3 huishoudens in Strijp is klant bij E.ON.

E.ON is dé energieleverancier van PSV.

Kies nu voor energie van E.ON met een welkomstpremie van 040 euro

Al 39.000 huishoudens in Eindhoven gingen u voor!

Wijkweetjes

Het stroomverbruik ligt boven het Eindhovens gemiddelde, maar het gasverbruik ligt er onder.
Dit is te vergelijken met het gemiddelde verbruik van bijna 1,5 miljoen LED-lampen per jaar. Als je deze LED-lampen allemaal achter elkaar legt heb je een lengte die vergelijkbaar is met ruim 1.100 voetbalvelden van PSV.