Maak kans op 1 jaar gratis energie t.w.v. € 1.800,-

  • Deelname mogelijk voor alle inwoners van Tongelre
  • Dubbele winkans voor klanten van E.ON
  • Prijzenpakket met vele mooie prijzen

Doe mee aan de winactie

Deelname aan de winactie is mogelijk voor alle inwoners van Eindhoven. Om kans te maken op de prijzen vult u uw postcode, huisnummer en e-mailadres in. Door mee te doen aan de winactie accepteert u de algemene spelvoorwaarden.

Yvonne werkt 10 jaar bij E.ON

Ik ben tien jaar geleden in Tongelre komen wonen. Vooral het groene gedeelte van de wijk spreekt me erg aan. Maar ook de ligging dicht bij Nuenen en het centrum van Eindhoven zijn erg fijn. Ik woon nu al tien jaar in hetzelfde huis en heb het hier erg naar mijn zin. Mijn dochter gaat in Tongelre naar school en inmiddels hebben we ook vele leuke vrienden in de wijk. Ons huis ligt weliswaar dicht bij het spoor, maar daar zijn we nu zo aan gewend dat we de treinen amper horen.

De Wasvenboerderij, ooit gebouwd door Frits Philips, is een erg mooie plek in Tongelre. De boerderij is enkele jaren geleden verbouwd en nu voorzien van een restaurant, bakkerij en koffiebranderij waar ook mensen met een verstandelijke beperking werken. Ook de Tongelresestraat, Karpedonkse Plas en de IJzeren Man zijn plekjes om niet snel te vergeten.

3.500
klanten in Tongelre
gingen u voor

Tongelre

Tongelre is 9,74 km2 groot en heeft 9.655 woningen met 21.535 inwoners. 1 op de 3 huishoudens in Tongelre is klant bij E.ON. Het voormalige kantoor van NRE ligt in deze wijk.

Er staat een groot verdeelstation voor hoogspanning in Tongelre. Hier komt de 380kV-hoogspanningslijn van de Amercentrale in Geertruidenberg binnen.

Kies nu voor energie van E.ON met een welkomstpremie van 040 euro

Al 39.000 huishoudens in Eindhoven gingen u voor!

Wijkweetjes

Dit is te vergelijken met het stroomverbruik van ruim 1,1 miljoen LED-lampen per jaar. Als je deze LED-lampen allemaal achter elkaar legt heb je een lengte die vergelijkbaar is met bijna 25.000 Dafjes achter elkaar.