Maak kans op 1 jaar gratis energie t.w.v. € 1.800,-

  • Deelname mogelijk voor alle inwoners van Woensel
  • Dubbele winkans voor klanten van E.ON
  • Prijzenpakket met vele mooie prijzen

Doe mee aan de winactie

Deelname aan de winactie is mogelijk voor alle inwoners van Eindhoven. Om kans te maken op de prijzen vult u uw postcode, huisnummer en e-mailadres in. Door mee te doen aan de winactie accepteert u de algemene spelvoorwaarden.

Pieter werkt 3 maanden bij E.ON

Ik woon pas heel kort in Woensel, maar het is voor mij al een heel vertrouwde omgeving. Ik ga er vaak bij mijn opa en oma op bezoek. Het leuke aan Woensel vind ik dat iedereen op straat kan lopen zoals hij of zij dat zelf wil. Iedereen wordt geaccepteerd. Er woont een diverse mix van mensen door elkaar, wat het heel dynamisch maakt.

Bij veel mensen leeft het idee dat Woensel-West onveilig zou zijn, maar dit is meer ontstaan vanuit het verleden. Tegenwoordig is de situatie veel beter. Woensel is een plek waar je kunt wonen, werken, maar vooral genieten van het leven. 

18.200
klanten in Woensel
gingen u voor

Woensel

Woensel is 25,08 km2 groot en heeft 47.552 woningen met 103.056 bewoners. Woensel is onderverdeeld in Woensel-Noord en Woensel-Zuid.

40% Van de huishoudens in Woensel is klant bij E.ON.

Kies nu voor energie van E.ON met een welkomstpremie van 040 euro

Al 39.000 huishoudens in Eindhoven gingen u voor!

Wijkweetjes

Dit is te vergelijken met het stroomverbruik van ruim 58 miljoen LED-lampen per jaar. Als je deze LED-lampen allemaal achter elkaar legt heb je een lengte die vergelijkbaar is met 117.500 marktkramen achter elkaar.